Motorbåtskapell, Standard


I vårt arkiv finns originalmallar till fler än 4000 olika båtmodeller. Detta gör att vi kan hålla hög kvalitet och effektivitet i vår produktion. Som kund kan du räkna med ett nytt kapell som verkligen passar till din båt. Måttagningen blir enklare och vi kan tillverka kapellet enligt originalet på ett effektivt sätt.

Varje kapell är unikt och tillverkas för att hålla länge. Alla ingående detaljer som väv, fönstermaterial, dragkedjor och tråd är av högsta kvalitet. Våra inköp av tillverkningsmaterial görs hos ledande producenter i Europa.

När vi tillsammans med dig som kund kommit överens om hur kapellet skall se ut börjar tillverkningsprocessen. Väv rullas ut och skärs sedan med hjälp av en digital skärmaskin. Maskinen hjälper oss att på bästa sätt utnyttja materialet och ger samtidigt ett hundraprocentigt skärresultat vilket är värdefullt i nästa tillverkningssteg sömnaden.

Vi är noggranna med att hålla hög kvalitet i varje led av produktionen. Vi använder oss av dubbel söm och uteslutande 2-nåls maskiner. Detta ger förutom parallell söm ökad slitstyrka och livslängd. Förstärkningar med extra lager av pvc-material görs runt alla hål. Kantning ger ett snyggt och slitstarkt slutresultat.

Innan det nytillverkade kapellet lämnar produktionen genomgår det alltid en noggrann kvalitetskontroll.